Interesse in een cursus?

Dan wil je vast eerst meer weten over de kosten en gang van zaken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hondenschool Dogether is duidelijk over haar werkwijze en tarieven. Samen aan de slag kan namelijk alleen als beide partijen het eens zijn over de gestelde doelen en gemaakte afspraken. Daarom werkt Hondenschool Dogether via de volgende route:

  1. Indien je interesse hebt in een cursus, neem je contact op met Hondenschool Dogether via het contactformulier of via de gegevens onderaan deze pagina
  2. Hondenschool Dogether plant een telefonische intake met je in. Deze intake is gratis en geheel vrijblijvend
  3. In de intake worden jouw doelen besproken en bespreken we wat haalbaar lijkt waarbij we rekening houden met de leeftijd, het ras en de eventuele 'bagage' van de hond. Ook eerder gevolgde cursussen spelen hierbij een rol. Samen maken we een plan. Bij akkoord plannen we een eerste les in.
  4. Heb je een cursus geboekt? Dan starten we de eerste les - bij jou thuis - met een stukje theorie over hoe een hond leert, hoe een hond communiceert en hoe je hier op kunt inspelen. Je krijgt direct een aantal oefeningen als huiswerk. Bij de seniorencursus verweven we de theorie in de praktijk en gaan we direct aan de slag.  
  5. De puppycursus, basiscursus en pubercursus bestaan uit vijf praktijklessen. Een maatwerkcursus bevat minimaal twee praktijklessen. De seniorencursus en vervolgcursussen hebben geen vast aantal lessen. Dit stemmen we samen af tijdens de intake.
  6. Bij de laatste les in een cursus vindt de evaluatie plaats waarbij we bespreken hoe het gaat, of de doelen zijn behaald en of er behoefte is aan een vervolg.

 

Hondenschool Dogether werkt met vaste tarieven voor de lessen en variabele tarieven voor de reiskosten. Raadpleeg de prijslijst voor meer informatie. De factuur volgt na de eerste les en er geldt een betalingstermijn van 14 dagen. Meer informatie vind je in de algemene voorwaarden.