Aanmelden voor een cursus?

Dan wil je vast meer weten over de prijzen en gang van zaken.
 

Zeggen wat we doen,

doen wat we zeggen

Hondenschool Dogether is duidelijk over haar werkwijze en tarieven. Samen aan de slag kan namelijk alleen als beide partijen het eens zijn over de gestelde doelen en gemaakte afspraken. Daarom werkt Hondenschool Dogether via de volgende route:

  1. Indien je interesse hebt in een privéles of cursus, neem je contact op met Hondenschool Dogether via het contactformulier of via de gegevens onderaan deze pagina
  2. Hondenschool Dogether plant een telefonische intake met je in. Deze intake is gratis en geheel vrijblijvend
  3. In de intake worden jouw doelen besproken en bespreken we wat haalbaar lijkt waarbij we rekening houden met de leeftijd, het ras en de eventuele 'bagage' van de hond. Ook eerder gevolgde cursussen spelen hierbij een rol. Samen maken we een plan. Bij akkoord plannen we een (eerste) les in.
  4. Heb je een cursus geboekt? Dan starten we de eerste les - bij jou thuis - met een stukje theorie over hoe een hond leert, hoe een hond communiceert en hoe je hier op kunt inspelen. Je krijgt direct een aantal oefeningen als huiswerk. Bij de cursus 'Gewoon Lekker Bezig Zijn' verweven we de theorie in de praktijk en gaan we direct aan de slag. In een losse privéles krijg je aan de hand van theorie tips en adviezen waarmee je zelf verder kunt. 
  5. Afhankelijk van de keuze, vinden er in de cursussen één tot vijf praktijklessen plaats. 
  6. Bij de laatste les in een cursus vindt de evaluatie plaats waarbij we bespreken hoe het gaat, of de doelen zijn behaald en of er behoefte is aan een vervolg.

 

Hondenschool Dogether werkt met vaste tarieven voor de lessen en variabele tarieven voor de reiskosten. Voor meer informatie vind je hier de prijslijst.

De factuur volgt na de eerste les en er geldt een betalingstermijn van 14 dagen. Meer informatie vind je in de algemene voorwaarden.